Vragen? Bel ons:

053 810598

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

VERZENDKOSTEN & BETAALMOGELIJKHEDEN

Verzendkosten

SAMPLES UIT EIGEN VOORRAAD COLLECTIE: De verzendkosten per sample zijn gratis. Samples met een kostprijs tot € 5 zijn gratis, samples met een hogere kostprijs worden gefactureerd maar verzending blijft gratis! Bij order nadien wordt deze kost afgetrokken van de factuur.

EIGEN VOORRAAD COLLECTIE: Wij berekenen per bestelling een vast bedrag van € 9,95. Bestellingen vanaf een artikelwaarde van € 300,- leveren wij gratis op 1 adres in België & Nederland.

ALLE ANDERE ARTIKELEN: Wij berekenen per bestelling een vast bedrag van € 9,95. Bestellingen vanaf een artikelwaarde van € 500,- leveren wij gratis op 1 adres in België & Nederland.

ALLE ANDERE SAMPLES: De samples worden altijd aangerekend en de verzendkosten per zending bedragen € 9,95. Bij order nadien, met een orderwaarde van minimaal € 500 wordt deze kost afgetrokken van de factuur.

Betaalmogelijkheden

Op rekening

Is alleen mogelijk voor scholen, overheidsinstellingen en bedrijven met een BTWnummer. Daarnaast is het bestellen op rekening alleen mogelijk voor bedrijven die reeds klant zijn bij BENEGIFTS. De eerste bestelling dient te geschieden via vooruitbetaling. Wij laten altijd eerst een onderzoek doen voordat u bij ons op rekening mag bestellen.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetalen maakt u het volledige order bedrag over op onze rekening. Op uw bestelling vindt u onze bankgegevens.

 

 

 

Back to top